Takaisin etusivulle

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely
Siilinjärven kunta käsittelee henkilötietoja vain siinä määrin kuin se on tarpeen palvelujen tuottamiseksi. Suurin osa palveluista perustuu lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen tai se on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseen tai julkisen vallan käyttämiseen. Henkilötietoja käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen mukaan. Tietosuojaselosteista löydät tietojesi käsittelyyn liittyvät, informointivelvoitteet kattavat tiedot kuten:

  • kuka rekisterinpitäjä on
  • miksi henkilötietojasi tarvitaan
  • kuinka kauan henkilötietojasi tarvitaan
  • luovutetaanko henkilötietojasi eteenpäin
  • miten voit käyttää henkilötietoihin liittyviä oikeuksiasi

Siilinjärven kunta ei tee päätöksiä pelkästään automaattiseen päätöksentekoon perustuen. Henkilön profilointia voidaan tehdä esimerkiksi osoitetietojen perusteella silloin kun määritellään esimerkiksi lapsen koulunkäyntialuetta, omalääkärijärjestelmään perustuvaa vastuualuetta tai muuta lakisääteisen palvelun järjestämiseksi tarvittavaa tietoa varten.

Tietosuojavastaava
Siilinjärven kunta
tietosuojavastaava Eeva Miettinen
tietosuojavastaava@siilinjarvi.fi
PL 5, 71801 Siilinjärvi

Sosiaalipalveluiden tietosuojavastaava
Tuija Makkonen
PL 5, 71801 Siilinjärvi
puh. 044 740 1953

Terveyspalveluiden tietosuojavastaava
Leila Auhtola
PL 5, 71801 Siilinjärvi
puh. 044 740 2257

Lisätietoja tietosuojasta
Valvontaviranomaisena toimivan tietosuojavaltuutetun omilta verkkosivuilta löytyy kattava tietopaketti tietosuojasta.