Takaisin etusivulle

Yleiskaavat

Juurusvesi-Kuuslahti yleiskaava

Yleiskaavaan kuuluvat Kuuslahden kyläalueet sekä Juurusveden ranta-alueet ja saaristot lukuunottamatta Jynkänniemen, Jälän, lentokentän ja Yaran alueita, jotka kuuluvat muihin yleiskaavoihin.

Kaavakartta yläosa 1/2
Kaavakartta alaosa 2/2
Kaavamerkinnät ja määräykset (Tulostus A4)
Kaavaselostus

Kirkonkylän yleiskaava

Kirkonkylän yleiskaava-alueeseen kuuluvat myös Harjamäen, Kasurilan ja Leppäkaarteen alueet. Yleiskaavassa osoitetaan tulevat asumisen ja työpaikkarakentamisen alueet, sekä erilaisia kehittämis- ja suojelutavoitteita.

Kaavakartta 1 Länsiosa
Kaavakartta 2 Itäosa
Merkinnät ja määräykset
Kaavaselostus

Kevättömän-Pyylammen yleiskaava

Yleiskaavaan kuuluvat Kevättömän ja Pyylammen vesialueet sekä näihin liittyvät ranta-alueet Kirkonkylän taajama-alueiden asemakaavoitettavia alueita lukuun ottamatta. Kaavalla sovitetaan yhteen linnustonsuojelun ja rantarakentamisen sekä maa- ja metsätalouden harjoittamisen tarpeet Kevättömän ympäristössä.

Kaavakartta merkintöineen ja määräyksineen
Kaavaselostus

Etelä-Siilinjärven yleiskaava

Kaava-alue käsittää Paasisalon, Jännevirran kylän, lentoaseman alueen, Toivala-Vuorelan, Haaparinteen ja Metsäkoulun taajamat sekä niiden väliin jäävät teollisuus-, työpaikka- ja haja-asutusalueet sekä maa ja metsätalousalueet.

Kaavakartta
Merkinnät ja määräykset A3-tulostus
Kaavaselostus

Siilinjärvi-Maaninka harjualueen yleiskaava

Yleiskaava-alueeseen kuuluu Patakukkulan ja Repomäen välinen harjualue Siilinjärven Kumpusentieltä Maaningan Käärmelahteen.

Kaavakartta merkintöineen
Kaavaselostus