Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Osallistu ja vaikuta

Osallistumalla voit vaikuttaa

Siilinjärveläisten hyvinvoinnin edistäminen on yhteistyöstä, jota tehdään yhdessä kuntalaisten, järjestöjen, seurakunnan ja muiden toimijoiden kanssa. Osallisuutta hyvinvoinnin edistämiseen ja vuoropuhelua kuntalaisten ja eritoimijoiden välillä pyritään tukemaan monin eri tavoin.

Kuntalaisilla on monia erilaisia tapoja vaikuttaa. Olemme koonneet niitä yhteen ja löydät ne täältä: Tapoja osallistua ja vaikuttaa 

Kunnassamme toimii myös kuntalaisten vaikuttamistoimielimiä, joihin pääset tutustumaan täällä: Vaikuttamistoimielimet

Kyselyt

Kyselyihin vastaaminen on helppo tapa tuoda omat näkemyksensä esiin. Tiedotamme käynnissä olevista kyselyistä ajankohtaista-osiossa sekä sosiaalisessa mediassa.

Aikaisempien kyselyiden tuloksia löydät täältä: Kuntalaiskyselyiden tuloksia

Vapaaehtoistyö

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä siilinjärveläisten hyvinvoinnin edistämiseksi? Vapaaehtoistyöhön on tarjolla useita mahdollisuuksia erilaisten ihmisten ja asioiden äärellä. Vapaaehtoistyön mahdollisuuksista voit lukea lisää vapaaehtoistyön sivustolta. Vapaaehtoistyöstä löytyy usein tietoa myös järjestöjen verkkosivujen kautta.

Yksi vapaaehtoistyön muoto on toimia liikunnan vertaisohjaajana tai ikääntyneelle ulkoiluystävänä. Siilinjärven kunta järjestää koulutusta vertaisohjaajana ja ulkoiluystävänä toimiseen. Koulutuksista ilmoitetaan ajankohtaista osiossa.