Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Yhdistystoimija – vastaa tärkeään avustus- ja hankehakukyselyyn

18.1.2023

Pohjois-Savon Järjestöneuvosto on laatinut Pohjois-Savon alueen yhdistyksille kyselyn yleishyödyllisiin avustuksiin ja hankkeisiin liittyen. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa alueen yhdistysten hanketaustaa sekä tulevaisuuden hankesuunnitelmia. Kyselyn avulla Järjestöneuvosto voi linkittää eri yhdistyksiä yhteen, mikäli samanlaisia hankeajatuksia ilmenee. Tämän avulla voi syntyä uudenlaista yhteistyötä sekä parempia mahdollisuuksia hankehakuja ajatellen.
 
Kalakukko ry:n kannalta kysely on erittäin tärkeä. Kaudella 2023–2027 kehittämishankkeissa edellytetään vähintään kahden kumppanin sitoutunutta yhteistyötä. Vain investointihankkeet ja erilliset pienhankkeet voivat olla edelleen yhden toimijan toteuttamia. Vastaamalla kyselyyn voit siis löytää sopivan hankekumppanin ja parantaa rahoituksen hakemisen mahdollisuuksia.
 
Kyselyyn vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia. Vastaathan viimeistään 31.1.2023. Kiitos!

Linkki kyselyyn: https://www.survio.com/survey/d/G9K8H3A1Q7D8X0W3G

Kyselyn tietosuojaselosteen löydät tästä linkistä. Tietosuojaselosteen olennaisin sisältö on se, että kyselyn tuloksia hyödynnetään vain järjestöjen välisen yhteistyön edistämisessä, eikä yksittäisiä vastauksia julkisteta missään.
 
Mikäli Pohjois-Savon Järjestöneuvosto ei ole sinulle tuttu, pääset tutustumaan osoitteessa https://www.pssotu.fi/jarjestoneuvosto/