Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Hankkeeseen etsitään kansainvälistymistä suunnittelevia yrityksiä

18.3.2022

HJP Kehitys Oy, Brande Oy ja Export Maker Oy suunnittelevat yrityksien kansainvälistymishanketta, joka tavoittelee asiakkaita kansainvälisiltä markkinoilta ja luo yrityksille hyvät kv-valmiudet. Tämä on hyvä mahdollisuus myös siilinjärveläisille yrityksille.

KvValmius-hankkeeseen otetaan mukaan valmistavan teollisuuden ja palvelualan kasvu- ja vientihaluisia pk-yrityksiä koko Pohjois-Savon alueelta.

 

Hankkeen kustannukset osallistujayrityksille:

  • jos rahoittaja hyväksyy hakemuksen, niin hankkeeseen saadaan 80 % ESR-tukea. Loput kustannuksista jaetaan mukaan lähtevien yritysten kesken siten, että jäljelle jäävästä osuudesta vähennetään alueen kunnilta saatava kuntaraha. Loppu jaetaan tasan mukana olevien yritysten kesken. Yksittäisen yrityksen maksuosuus on enintään noin 5 000 euroa ja kuntarahamäärästä riippuen se on vähintään noin 3 000 euroa
  • jos rahoittaja hyväksyy hakemuksen, hanke alkaa toukokuussa ja kestää syksyyn 2023. Yritysten maksuosuus laskutetaan kahdessa erässä; ensimmäinen erä kesällä 2022 ja toinen erä alkuvuodesta 2023

Hankkeen toteuttavalla HJP Kehitys Oy:llä on noin 20 vuoden kokemus EU-rahoitteisista ja kansallisella rahoituksella rahoitettavien hankkeiden kokoamisesta ja johtamisesta.

Bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy on perustettu vuonna 2005. Brande Oy on vuosien varrella tehnyt tuhansia yritysten kehitysprojekteja eri toimialoille ja merkittävä osa asiakasyrityksistämme toimii kansainvälisillä markkinoilla tai suunnittelee kansainvälistymistä.

Export Maker Oy on Suomen suurin yksityinen kansainvälistymiskumppani. Kansainvälisen tiimin avulla Export Maker on toteuttanut yli 600 vientiprojektia yli 30 markkina-alueella ja auttanut yrityksiä myös haastavimmissa liiketoimintaympäristöissä luomaan uutta liiketoimintaa.

 

Ole yhteydessä, jos kansainvälistyminen kiinnostaa:

HJP Kehitys Oy/ Heikki Passiniemi puhelin: 044 367 54 42