Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Kehittämisaamu yrittäjille Siilinjärvellä 22.11.2022

9.11.2022

Kehittämisaamu yrittäjille järjestetään tiistaina 22.11.2022 kello 8.30–10 Ravintola Lataamossa, osoitteessa Isoharjantie 6, 71870 Siilinjärvi.

Yrityspalvelupäällikkö Jari Vitikainen ELY-keskuksesta esittelee KEHPA-tuotteet yrityksille: Suunnitteletko yrityksellesi kasvua kotimaassa, kansainvälistymistä tai omistajanvaihdosta?  Mietitkö liiketoiminnan digitalisointia tai kaipaatko markkinoinnille uutta suuntaa? Onko yritykselläsi rekrytointisuunnitelmia? Vai haluatko tukea innovaatiollesi? Voit löytää avun näihin ja moniin muihin yrityksesi tarpeisiin ELY-keskuksen tarjoamasta Konsultointi-palvelusta.

KEHPA palvelutuottaja Jenni Rissanen Paju Consulting Oy:stä kertoo mikä on hänen roolinsa KEHPA-tuotteissa. Hän on toiminut erityisesti operatiivisten järjestelmien käyttöönotoissa ja muutosprojekteissa konsulttina, projektipäällikkönä sekä liiketoimintajohtajana.

Toisena asiantuntijana on yritysneuvoja Kari Heikkinen Kuopion seudun Uusyrityskeskuksesta, joka kertoo Yrittäjän Uusi Suunta palveluista yrittäjille. Palveluissa kehitetään yritykselle parempia liiketoiminta toimintaedellytyksiä, sekä yrittäjille työhyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa.