Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Kirkonkylän asukkaille suunnattu kysely kehittämisideoista käynnissä

14.1.2019

Siilinjärven Asuinalueet ja Kylät ry:een kuuluva Kirkonkylän asukastoimikunta on aloittelemassa toimintaansa. Toimintansa lähtökohdiksi se tarvitsee ruohonjuuritason tietoa asukkaiden näkemyksistä siitä, mitkä asiat kirkonkylällä tarvitsevat kehittämistä ja millä toimenpiteillä. Niinpä asukastoimikunta on päättänyt suorittaa kirkonkylän alueen asukkaille kyselyn asiasta. Kysely ei ole otoskysely, vaan kaikille avoin kysely. Paras tieto ja näkemys on jokaisella alueella asuvalla ja toimivalla. Vastauksia toivotaan niin nuorilta, työikäisiltä kuin ikääntyneiltäkin. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kehittämisideat kootaan ja niitä työstetään eri keinoilla. Tavoitteena on, että keskeisistä kehittämistoimenpide-ehdotuksista voitaisiin koota Leader-rahoitteinen hanke. Kaikista ideoista tiedotetaan ja pyritään viemään niitä eteenpäin eri foorumeilla yhteistyössä kunnan, yhdistysten ja yritysten kanssa.

Vastaamisaika kyselyyn päättyy 7.2.2019. Kyselyyn voi vastata sähköisesti. Vastauslomake löytyy linkistä https://urly.fi/17MK

Kyselyyn voi vastata myös paperisella vastauslomakkeella. Niitä on saatavilla kunnantalon infosta ja Info-Kirjakaupasta. Lomakkeen voi palauttaa näihin samoihin paikkoihin 7.2.2019 mennessä.

Kirkonkylän asukastoimikunta