Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Kotikulmat valoissa -valaistuskampanja 20.11.-6.12.

21.10.2020

Pimeä vuodenaika marras-joulukuussa sekä yhteiskuntaa monella tapaa lamauttava koronapandemia saattavat lyödä mielen maahan ja ihmisten on vaikea nähdä iloa tuottavia asioita ympärillään.
Tämän vuoksi Siilinjärven kunta käynnistää ”Kotikulmat valoissa” -valaistuskampanjan ajalla 20.11.-6.12.2020, minkä tarkoituksena on osoittaa tukea ja arvostusta erilaisille paikalliskohteille kuten nähtävyyksille, maisemille, kulttuuriympäristöille ja yrityksille.

Kampanjan aikana valaistaan näyttävin värivaloin Siilinjärven kunnan omia kohteita sekä kampanjaan mukaan lähteneitä yrityksiä. Näiden lisäksi haastetaan muitakin paikallisia toimijoita valaisemaan omia kohteitaan.

Kampanjan tavoitteena on laajentua osallistavaksi, kaikkien siilinjärveläisten yhteiseksi toiminnaksi, johon mahdollisimman moni osallistuu omien resurssien mukaan.

Valaistavat kohteet kootaan Siilinjärven Nuoriso- ja kulttuuritoimen nettisivuille karttaan, johon liitetään kohteista lyhyet esittelytekstit.

Kohteiden valaisuaikatauluista tiedotetaan Facebookissa ja Instagramissa. Näin kannustetaan yleisöä tutustumaan kotikulmiin ”uusin silmin” ja koronaturvallisesti!

Kampanjaan voi osallistua yhdistyksenä, yrityksenä tai yksityisenä henkilönä. Kartalla julkaistaan kunnan, yhdistysten ja yritysten ilmoittamia kohteita.

Yrityksiä, yhdistyksiä ja myös yksityisiä ihmisiä pyydetään käyttämään seuraavia tunnisteita kohteiden jakamisessa Instagramissa ja Facebookissa: #kotikulmatvaloissa #katsekotikulmiin #siilinjärvi

Lisätiedot ja kampanjaan ilmoittautumiset s-postilla viim. 8.11. mennessä: kulttuuri@siilinjarvi.fi.

Kampanjan kotisivu ja kartta
Tapahtuma Facebookissa