Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Mitä mieltä olet Siilinjärvellä tarjolla olevista kulttuuripalveluista ja -sisällöistä? Osallistu kyselyyn!

1.9.2023

Kuntalaiset pääsevät kertomaan mielipiteensä 1.-20.9. välillä toteutettavaan kulttuurikyselyyn, joka kattaa kirjaston, kansalaisopiston ja kulttuuritoimen palvelut. Lisäksi kyselyssä lähestytään myös muita Siilinjärvellä kulttuuria tuottavia tahoja, jotta voidaan muodostaa laajempi kokonaiskuva kuntalaisten käyttämistä kulttuuripalveluista.

Kyselyllä kootaan tietoa kulttuuritarjonnan kehittämiseen entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Kysely tulee saataville sähköisessä muodossa ja paperisena kirjastoihin. Kuntalaisia kannustetaan vastaamaan kyselyyn ja jokainen vastaus on tärkeä! Kyselyyn kannattaa vastata, vaikka ei käyttäisi kulttuuripalveluita, sillä sitä kautta saadaan tietoa kulttuuripalveluiden käyttämisen esteistä. Kyselyyn voivat vastata kaikki  yli 10 vuotiaat siilinjärveläiset ja olisikin suotavaa, että vastauksia saataisiin aiempaa enemmän myös alaikäisiltä.

Edellinen kulttuurikysely pidettiin keväällä -21, jolloin korona sekoitti normaalia kulttuurielämää. Nyt saatavan kyselyn tulokset eivät ole siksi täysin vertailukelpoisia edellisten tulosten kanssa, mutta uusia tuloksia voidaan silti peilata parin vuoden takaiseen tilanteeseen.

Kuntalaisten mielipiteiden kysyminen on nykyään tärkeä osa kuntaorganisaation kehittämistä ja se on otettu yhdeksi mittariksi THL:n (Terveyden-ja hyvinvoinnin laitos) suorittamassa kulttuurin TEA-viisariarvioinnissa.

Pääset vastaamaan tästä linkistä.