Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Löytöeläinten hoitopalveluntuottajan hankinta avattu

29.9.2023

Kuopio, Siilinjärvi ja Leppävirta etsivät yhdessä löytöeläinten hoitopalveluntuottajaa, joka voisi 1.1.2024 alkaen vastata löytöeläinten säilytyksestä ja hoidosta Kuopion kaupungin, Leppävirran kunnan sekä Siilinjärven, Lapinlahden, Kaavin, Rautavaaran ja Tuusniemen kuntien muodostamalla yhteistoiminta-alueella.

Palvelun hankintailmoitus on julkaistu Hilmassa, julkisten hankintojen palvelussa. Tarjoukset pyydetään jättämään keskiviikkoon 25.10.2023 klo 12 mennessä.

Suurin osa viimevuosina talteen otetuista löytöeläimistä on ollut Kuopion kaupunkialueelta, joten palveluntarjoajalta edellytetään vastaanottopistettä korkeintaan 30 kilometrin etäisyydellä Kuopion keskustasta.

Palveluntuottajalle maksetaan palvelun ylläpitämisestä kuukausikorvaus, jonka suuruudesta pyydetään nyt tarjouksia. Lisäksi eläinten hoidosta ja kuljetuksista maksetaan kulukorvaukset. Hankintailmoituksen liitteenä on palvelunkuvaus, jossa on yksityiskohtaisemmin kuvattu palvelun sisältö. Vuoden 2024 alusta tulee voimaan uusi laki eläinten hyvinvoinnista, jonka mukaan palvelun vaatimukset on määritelty.

Pyydämme huomioimaan, että tarjouspyynnön aikana tarjouspyyntöä koskevat kysymykset tulee tehdä ainoastaan hankintajärjestelmän kautta, jolloin kaikki mahdolliset tarjoajat ovat yhdenvertaisia tiedonsaannin osalta.