Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Moovy-järjestelmä uudistaa Siilinjärven Pysäköinti Oy:n pysäköintihallin

19.12.2023

Siilinjärven Pysäköinti Oy:n maanalaiseen pysäköintihalliin osoitteessa Kuiluntie 3 on asennettu Moovy-sähköinen pysäköintijärjestelmä.

Järjestelmän käyttöönotto tapahtuu tammikuun alussa 2024. Samalla pysäköintihallin nimi muuttuu P-Siilinjärveksi. Moovy-järjestelmä on laajasti käytössä pysäköintitaloissa ympäri Suomen. Moovyn omistaa tamperelainen Finnpark Oy.

Uudistuksen taustalla on digitalisaation edistäminen ja uusien pysäköintituotteiden mahdollistaminen. Aiemmin pysäköintilupien hallinta on hoidettu manuaalisesti erillisillä lupalapuilla, mutta uudistuksen myötä lupalaput ja avainhallinta jäävät historiaan.

Uudistuksen myötä pysäköintihallissa on mahdollista pysäköidä muutamasta tunnista aina useamman kuukauden ajaksi, aiemmin tällainen ei ole ollut mahdollista. Pysäköintiä hallitaan Moovy-applikaation kautta, mutta myös kortilla maksaminen on mahdollista erillisellä maksupäätteellä. Alkuun P-Siilinjärven aukioloajat säilyvät ennallaan, mutta myöhemmin aukioloaikoja tullaan laajentamaan.