Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Päivänkierron tehostetun palveluasumisen yksikköön haetaan osastohoitajaa

26.8.2022

Hakuaika  26.8.2022-8.9.2022 kello 15.00 saakka

Asumispalvelujen yksikkö Päivänkierto on kehitysvammaisten asiakkaiden tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tarjoamme laadukasta hoiva- ja asumispalvelua kolmelletoista eri-ikäiselle kehitysvammaiselle henkilölle. Ammattitaitoinen hoivahenkilöstö on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden tukena ja apuna. Tavoitteenamme on tehdä asumispalveluyksiköstä yhä parempi koti asukkaillemme ja työntekijöille entistä viihtyisämpi työpaikka.

Osastonhoitaja vastaa tehostetun palveluasumisyksikön toiminnasta ja toimii yksikön työntekijöiden lähiesimiehenä, vastaa hoitotyön asiantuntijuudesta ja lääkehoidosta sekä yksikön kehittämisestä yhteistyössä johtavan ohjaajan kanssa.  Osastonhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja hän osallistuu sairaanhoidollisten tehtävien, esimiestyön lisäksi myös hoitotyöhön.

Etsimme tiimiimme innostunutta ja sitoutunutta osastonhoitajaa. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää otetta itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä johtamistaitoja. Arvostamme hakijan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, joustavuutta sekä kehittämismyönteistä asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena osastonhoitajan virkaan on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi hakijalla tulee olla suoritettuna vähintään 30 op johtamisen tai hallinnon opintoja. Kokemus kehitysvamma-alan työstä ja esimiehenä toimimisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi huumausainetestiä koskeva todistus.  Valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotesuojan ottamista. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa koskevat kyselyt sosiaali- ja vammaispalvelupäällikkö Eija Pennanen puhelin 044 7401600, eija.pennane@siilijarvi.fi  (lomalla 5.9.–8.9.)

Virkaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan liitteineen sähköpostitse sosiaali- ja vammaispalvelupäällikkö Eija Pennaselle  eija.pennanen@siilijarvi.fi  tai postitse Siilinjärven kunta / sosiaali- ja vammaispalvelut, Eija Pennanen, PL 5, 71801 Siilinjärvi. Kirjekuoreen merkintä HAKEMUS OSASTONHOITAJA PÄIVÄNKIERTO.  Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.