Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Pohjois-Savon hyvinvointialueen yhteystiedot

22.12.2022

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta.

Pohjois-Savon hyvinvointialue muodostuu 19 kunnan sote- ja pelastuspalveluista: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä.

Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö, tilat ja sopimukset. Työntekijöitä Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan yhteensä noin 12.500.

Viralliset kyselyt ja pyynnöt yllä mainittuihin palveluihin liittyvissä asioissa pyydetään lähettämään kirjaamon kautta.

Pohjois-Savon hyvinvointialue

Kirjaamo, rakennus 3, 0 krsPuijonlaaksontie 2PL 171170211 KUOPIOkirjaamo@pshyvinvointialue.fi

Puhelinvaihde 017 173 311

Virallinen postiosoite

Pohjois-Savon hyvinvointialue

PL 1711, 70211 Kuopio

www.pshyvinvointialue.fi

Yhteystiedot löytyvät myös verkkosivuiltamme Yhteystiedot – Pshyvinvointialue

Sähköpostiosoitteemme ovat etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi