Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

SATOA-ruokafestivaaleilla herkutellaan yhden päivän ajan elokuussa

19.5.2023

SATOA Siilinjärvi -ruokafestivaalia juhlitaan Siilinjärven torilla lauantaina 5.8. Iloinen ruokafestivaali on paikallisten makujen juhla, jossa voi ostaa ja maistaa pieniä ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessä ja nauttia samalla tapahtuman ohjelmasta, kuten elävästä musiikista ja lapsille suunnatusta tekemisestä. Samaan aikaan torilla on tuottajilla myytävänään satokauden tuotteita kotiin vietäväksi. 

Tapahtuman tarkemmat ravintola- ja ohjelmatiedot julkaistaan kesäkuun alussa. Festivaaliin voivat edelleen hakea mukaan pohjoissavolaiset ravintolat, jotka käyttävät annoksissaan pohjoissavolaisia raaka-aineita. 

SATOA Siilinjärvi -tapahtumassa mukana olevat ravintolat tarjoavat ruokafestivaalin ajan laadukkaita, pieniä suolaisia ja makeita annoksia, joiden valmistamisessa on hyödynnetty pohjoissavolaisia raaka-aineita.

Makea kesä, satokauden maut ja ensiluokkaiset luonnonantimemme ovat löytäneet uusia tarjoilutapoja ravintoloiden käsittelyssä. Tapahtuman tuotannosta vastaa Siilinjärven kunta apunaan Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset. 

SATOA Siilinjärvi -tapahtuman logo.