Takaisin etusivulle

Siilinjärven kirjaston uusi verkkokirjasto Siili-Finna avataan 29.2.2020

13.2.2020

Uudesta verkkokirjastosta löytyy pääkirjaston, Vuorelan kirjaston ja kirjastoauto Pikku-Marjan yhteystiedot, aukioloajat, kokoelmat ja palvelut.

Siili-Finnassa voit tehdä mm. hakuja, selata aineistoa, uusia lainoja ja tehdä varauksia. Kirjautuminen uudelle sivustolle tapahtuu entiseen tapaan kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla.

Verkkokirjasto palvelee myös perheitä entistä paremmin, sillä palvelussa on mahdollista liittää omaan asiakastiliin perheenjäsenten kirjastokortit. Verkkokirjastossa voi edelleen myös mm. tallentaa hakuja, asettaa uutuusvahdin sekä tehdä omia suosikkilistoja. Vanhassa verkkokirjastossa tehdyt omat listat on mahdollista viedä uuteen verkkokirjastoon (ohje).

Siili-Finna on osa Finna-hakupalveluiden kokonaisuutta. Finna on valtakunnallinen, kirjastoille ilmainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokirjasto, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto. Tällä hetkellä mukana on 400 arkistoa, museota ja kirjastoa, joiden aineistot ovat saatavilla yhdellä kertaa valtakunnallisesta Finna.fi-hakupalvelusta.