Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven Kotipolku Oy hakee kiinteistöpäällikköä

11.6.2018

Siilinjärven Kotipolku Oy on Siilinjärven kuntakonserniin kuuluva vakavarainen vuokrataloyhtiö. Yhtiöllä on tytäryhtiö Siilinjärven Asumisoikeus Oy. Yhtiö omistaa ja hallinnoi 918 asuntoa kunnan eri alueilla. Täydennämme kunnossa- ja ylläpito-organisaatiotamme hakemalla yhtiön palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ammattitaitoista kiinteistöpäällikköä.

Tehtävänkuvaan kuuluu mm. teknisen työnjohdon esimiestehtävät, kokonaisvastuu kiinteistöjen PTS- ja vuosikorjaussuunnittelusta ja -toiminnasta, talousarvion laatimiseen osallistuminen, yhteistyö peruskorjaus- ja uudisrakennuttamistehtävissä yhdessä toimitusjohtajan kanssa, hankkeiden ja puitesopimusten kilpailuttaminen ja sopimushallinta, tehtävänkuvaa tarkennetaan valitun henkilön koulutuksen ja osaamisen mukaan, toimitusjohtajan varahenkilönä toiminen.

Valittavalta henkilöltä odotamme kelpoisuusehtona on insinöörin tutkinto (amk/opisto), arvostamme myös suoritettua AIT-/ITS-tutkintoa, arvostamme yli viiden vuoden kokemusta kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpitotehtävien esimiestehtävistä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, kykyä priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin, arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, kykyä priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin, arvostamme erityisesti erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hoitaa ja kehittää asiakassuhteita. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja hyviä atk-taitoja.

Hakemus palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 30.6.2018 mennessä sähköisesti osoitteella raija.pajunen@sjkotipolku.fi. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa CV. Tiedustelut toimitusjohtaja Raija Pajunen, puh. 044 270 9210, raija.pajunen@sjkotipolku.fi