Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven kunta ja kilpaurheilija Minja Korhonen yhteistyöhön

11.10.2023

Siilinjärven kunta ja siilinjärveläinen Minja Korhonen ovat solmineet 1+1 vuotta kestävän markkinointiyhteistyön. Sopimuksen tavoitteena on tukea Siilinjärven kuntakuvan myönteistä viestintää ja markkinointia paikallisen, kehittyvän urheilijan avulla.

Vuonna 2007 syntynyt Korhonen on yhdistetyn Suomen naisten maajoukkueurheilija ja edustaa seuratasaolla Siilinjärven ponnistusta ja Siilinjärven hiihtoseuraa.

Korhonen on jo ehtinyt saada paljon kansainvälistä kisakokemusta ja myös näkyvyyttä kisamatkoilla ympäri maailman. Suomen mestaruuksia Korhosella on ikäluokissa 16-18 sekä naisten sarjassa kymmenittäin niin mäkihypyssä kuin yhdistetyssäkin.

Kasvokuva Minja Korhosesta.
Kilpaurheilija Minja Korhonen.

Tulevan kauden päätavoitteina Korhosella on vakiinnuttaa paikkansa maailmancupin 10 parhaan joukossa sekä menestyä nuorten olympialaisissa Etelä-Koreassa ja nuorten MM-kisoissa Planicassa.

– Minja on lupaava nuori urheilija ja kunta haluaa olla mukana tukemassa häntä. Vastavuoroisesti kunta saa Minjan kautta näkyvyyttä ja tavoitamme nuorempaa kohderyhmää, jota emme välttämättä omissa kanavissamme tavoita, kunnanjohtaja Janne Airaksinen toteaa.

– Olen koko elämäni asunut Siilinjärvellä, joten tämä sopimus on itsellenikin tärkeä ja on mukava päästä tekemään yhteistyötä kotikuntani kanssa. On helppo tehdä markkinointiyhteistyötä sellaisen tahon kanssa, jonka tuntee hyvin ja kokee tärkeäksi, Korhonen toteaa.

Minja Korhonen istuu hiihtohississä.
Kuvaaja: Jesse Väänänen @jessevaananen