Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinjärven kunta palkittiin jälleen Tekojen torilla

4.12.2023

Siilinjärven kunnan varhaiskasvatus palkittiin Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n ja alan pääsopijajärjestöjen yhteisessä Tekojen tori -kokonaisuudessa, jolla tehdään maailman paras kunta- ja hyvinvointialuetyö näkyväksi.

Siilinjärven kunnan varhaiskasvatuksessa on tehty järjestelmällistä työtä mielen hyvinvoinnin edistämiseksi.

– Teot eivät ole mitään maata mullistavaa, eikä ihmeitä, vaan arjen pieniä tekoja, rohkeita kokeiluja ja johtamisen kehittämistä. Kaikkien näiden pienten tekojen kautta keskustelukulttuuri varhaiskasvatuksessa on muuttunut avoimemmaksi, yhteisöllisyys on lisääntynyt ja mielen hyvinvointiin liittyvistä asioista keskusteleminen on muuttunut arkipäiväisemmäksi. On opittu ymmärtämään myös muiden elämäntilanteita ja niissä olevia haasteita, Siilinjärven kunnan varhaiskasvatusjohtaja Sinikka Hyvärinen kertoo.

Lisätietoja Siilinjärven kunnan varhaiskasvatuksessa tehdyistä toimenpiteistä voi lukea oheisesta linkistä: https://tarkeissatoissa.fi/katso/hyvan-mielen-varhaiskasvatus.

Kunta-ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n ja alan pääsopijajärjestöjen yhteinen Tekojen tori -kampanja keräsi tänä syksynä ennätysmäärän uusia kehittämistekoja kunnista ja hyvinvointialueilta Tekojen tori -portaaliin. Kymmeniä alan työpaikkoja palkittiin 4. joulukuuta järjestettävässä Tärkeissä töissä -gaalassa.

Lisätietoja www.tarkeissatoissa.fi.