Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Naperopesis ja pesiskoulu

28.6.2023 - 3.8.2023

SiiPen Naperopesis on tarkoitettu 3-6-vuotiaille liikunnasta ja pesiksestä kiinnostuneille lapsille. Harjoituksissamme jokainen osallistuja pääsee nauttimaan liikunnasta erilaisten leikkien, pelien ja pesistaitojen harjoittelun parissa. Kannustaminen, positiivisuus ja yhdessä tekeminen ovat harjoittelumme kulmakiviä. Tervetuloa mukaan!

Naperopesisharjoituksiin tarvitset liikuntavarustuksen, juomapullon ja halutessasi oman räpylän. SiiPe tuo harjoituksiin räpylöitä, mailoja, kypäriä ja muita liikuntavarusteita. Naperopesiksen ohjaajina toimivat koulutetut ohjaajat.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.siipe.fi/harrastamaan/naperopesis/

SiiPen ja Keskon yhteistyössä järjestämä K-Pesiskoulu on tarkoitettu 7-10-vuotiaille (2013-2016 syntyneet) liikunnasta ja pesiksestä kiinnostuneille lapsille. K-Pesiskoulussa harjoitellaan pesiksen perustaitoja, pelataan, harrastetaan monipuolista liikuntaa, koetaan onnistumisen tunteita ja tutustutaan uusiin kavereihin. K-Pesiskouluun tarvitset mukaan säänmukaisen ulkoliikuntavarustuksen, juomapullon ja halutessasi oman räpylän. SiiPe tuo harjoituksiin räpylöitä, mailoja, kypäriä ja muita liikuntavarusteita. Pesiskoulun ohjaajina toimivat SiiPen koulutetut pesiskouluohjaajat.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.siipe.fi/harrastamaan/pesiskoulu/