Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinlahti Open 2023 - Pohjois-Savon paras talviuintikisa

18.3.2023 - 18.3.2023

Rento talviuintikisa Siilinlahti Open 2023 järjestetään jälleen Siilinjärvellä lauantaina 18.3.2023 klo 12-19. Sarjoina 25 metrin yksilösarjat, 10 metrin lastensarja sekä viestijoukkueena uitava 4×25 metriä. Tule mukaan!

Kilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta. Suorituksista otetaan aika, mutta tärkeämpää on itsensä voittaminen, mukava yhdessäolo sekä talviuintiin tutustuminen. Sarjojen voittajille luvassa huikeat palkinnot, myös kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon.

Kisoja voi tulla seuraamaan ilmaiseksi, ja kisojen aikana saunominen ja uiminen on mahdollista ostamalla tapahtumalipun verkkokaupasta, vaikket olisikaan mukana talviuintikisassa. Kisapäivänä saunan ja avannon lisäksi paikalla on lämpimiä paljuja sekä telttasauna, jotka ovat kisaajien ja tapahtumaan osallistuvien käytössä.

Myös Lauteet-Cafe on avoinna kisojen ajan, josta on mahdollista ostaa syötävää ja juotavaa.

Sarjat
-Joukkueviesti 4x25m, uidaan sekajoukkuein
-Yksilösarja open naiset 25m
-Yksilösarja open miehet 25m
-Yksilösarja 60+ vuotta 25m
-Yksilösarja lapset, 10m

Osallistumismaksut
-Viestijoukkue 60€/joukkue
-Yksilösarjat 25€/hlö
-Lasten sarja 15€
-Tapahtumalippu 25€/hlö (jos et halua kisata, mutta haluat kylpeä ja uida, oikeuttaa saunojen ja paljun käyttöön ja uintiin tapahtuman aikana)

Osallistumismaksu sisältää Lauteiden saunojen ja pukuhuoneen käytön, sekä paljuttelun kisapaikalle tuotavissa paljuissa, kisasuorituksen, sekä 1x makkara/osallistuja Lauteet-Cafesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu!
www.lauteetsauna.fi/siilinlahtiopen2023