Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Siilinlahti Open 2024 talviuintikilpailu

16.3.2024 - 18.3.2024

Pohjois-Savon hauskin talviuintikisa Siilinlahti Open uidaan 16.3.2024!
Avantosauna Lauteet järjestää talviuintikilpailu Siilinlahti Openin jo kolmatta kertaa. Kisa uidaan Siilinjärvellä, Siilinlahden uimarannalla 16.3.2023 klo 12-17.

Kilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta. Suorituksista otetaan aika, mutta tärkeämpää on itsensä voittaminen, mukava yhdessäolo, sekä talviuintiin tutustuminen. Sarjojen voittajille luvassa huikeat palkinnot.

Kisapäivänä paikalle tuodaan paljuja, jotka ovat lämpimänä ja kisaajien ja tapahtumaan osallistuvien käytössä. Varsinaisen ison saunan lisäksi lämpimänä ja tapahtumaan osallistuiven käytössä on myös hirsisauna Työmiehen vaimo.

Kisoja voi tulla seuraamaan ilmaiseksi, ja kisojen aikana saunominen ja uiminen on mahdollista vaikket kisaisikaan, kun ostat tapahtumalipun verkkokaupastamme. Myös Lauteet-Cafe on kisojen ajan avoinna, josta mahdollista ostaa syötävää ja juotavaa. Kisojen ajan sauna on vain kisaajien ja tapahtumaan osallistuvien käytössä.

Sarjat

Joukkueviesti 4x25m, uidaan sekajoukkuein
Yksilösarja open naiset 25m
Yksilösarja open miehet 25m
Yksilösarja 60+ vuotta, naiset 25m
Yksilösarja 60+ vuotta, miehet 25m
Yksilösarja lapset, 10m

Osallistumismaksut

Viestijoukkue 60€/joukkue
Yksilösarjat 25€/hlö
Lasten sarja 15€
Tapahtumalippu 25€/hlö (jos et halua kisata, mutta haluat kylpeä ja uida, oikeuttaa saunojen ja paljun käyttöön ja uintiin tapahtuman aikana)

Osallistumismaksu sisältää Lauteiden saunojen ja pukuhuoneen käytön, sekä paljuttelun kisapaikalle tuotavissa paljuissa, kisasuorituksen, sekä 1x makkara/osallistuja Lauteet-Cafesta.

Huom! Jokainen osallistuu kilpailuun omalla vastuullaan.