Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Vinski, Vinsentti ja salamyhkäinen sirkustapaus

1.7.2023 - 22.7.2023
Vinski, Vinsentti ja salamyhkäinen sirkustapaus näytöskausi 2023

Siilinjärven Teatteri esittää itsenäisen jatko-osan viime kesän suositulle koko perheen näytelmälle Vinski ja Vinsentti. Pääosissa nähdään myös tänä kesänä nuori Viljami Varis Vinskinä ja Ulla Antikainen Vinsentti-harakkana. Värikkäässä ja positiivisessa sirkusteeman mukaisessa esityksessä mukana on noin 30 eri ikäistä näyttelijää.

Näytelmä on Aapelin teksteistä dramatisoinut Janne Puustinen ja ohjaa Tiina Naumanen. Musiikki on Antti Janka-Murroksen käsialaa.

Esitys kestää väliaikoineen noin 2,5 tuntia ja sitä suositellaan yli 3-vuotiaille. Ikäihmisetkin nauttivat Aapelin entisajan tunnelmasta.

Kahvio palvelee ennen esitystä ja väliajalla. Suositellaan lipunnoston yhteydessä 5 euron tuotelippuja, jotka käyvät maksuna kahdelle vapaavalintaiselle tuotteelle (kahvi/munkki/limpa/jätski/makkara). Maksupääte on käytössämme.

Lippujen hinnat kesä 2023

Peruslippu 20 €

Alle 15-vuotiaat 10 €

3 – 7 vuotiaat 5 €

Kimppalippu 50 € (2 aikuista ja 2 alle 15-vuotiasta, TAI kolme aikuista portilla kimpassa)

Ryhmät:

Jokaista täyttä kymmentä peruslippua kohden 1 vapaalippu, 20 -> 2 vapaalippua jne…

Linja-autokuljetus Kuopiosta Vuorelan kautta Mäntyrantaan to 6.7. ja to 20.7. klo 14 näytöksiin hintaan 30 € / hlö (sisältää lipun, edestakaisen matkan ja väliaikakahvit).

Kaikkiin näytöksiin avustaja pääsee maksutta avustettavan saattajana.

Lipunmyynti pääsääntöisesti lippu.fi kautta (aukeaa 1.4.) tai SUORAAN PORTILTA ennen esityksen alkua, joka avataan 1,5 tuntia aikaisemmin. Vain yli 10 hengen ryhmät ja kyytivaraukset varataan ennakkoon puheenjohtajalta 040 572 3639.

Esitysajat löytyvät myös www.siilinjarventeatteri.fi tai facebook Siilinjärven Teatteri