Hyppää sisältöön
Takaisin etusivulle

Avoin päiväkoti Anselmi

Avoimen päiväkodin toiminta loppuu to 30.5.2024. Anselmin henkilökunta kiittää kaikkia asiakkaita vuosien varrelta.

Tervetuloa avoimeen päiväkotiin!

Anselmiin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempineen ja perheineen sekä kunnan perhepäivähoitajat lapsineen. Avoin päiväkoti on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Avoin päiväkoti antaa uusia mahdollisuuksia luoda sosiaalisia suhteita ja vaihtaa kuulumisia arjesta, lasten kehittymisestä ja kasvatuksesta sekä vanhemmuuden tuomista haasteista.

Avoimen päiväkodin toiminta-ajatuksena on tukea lasta ja vanhempia sekä tarjota kotona oleville lapsille ja heidän perheilleen erilaisia virikkeitä, elämyksiä ja kokemuksia.

Anselmin toiminta on lapsilähtöistä ja toimintaa suunnitellaan yhdessä perheiden kanssa. Luvassa askartelua, laulu- ja loruhetkiä, nukketeatteria, tuote-esittelyjä ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Lisäksi pientä maksua vastaan tarjolla kahvia, teetä, mehua sekä suolaista tai makeaa pientä purtavaa. Asiakkaiden käytössä on jääkaappi ja mikro. Avoin päiväkotitoiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Avoin päiväkoti Vuorelan aukioloajat

Ma klo 9-12.30
To klo 9-12.30

Tervetuloa!

Vuorelan Anselmin puhelinnumero on 044 740 1822 (puhelin auki maanantaisin ja torstaisin)

Yhteystiedot

päiväkodin johtaja
Satu Pasanen
044 740 1821
satu.pasanen@siilinjarvi.fi

apulaisjohtaja
Tarja Roivainen
044 740 1750
tarja.roivainen@siilinjarvi.fi

Avoin päiväkoti Anselmi on myös Facebookissa

Avoin päiväkoti Anselmi

+358 447401821

Käyntiosoite

Rinnepolku 1 B
70910 VUORELA