Takaisin etusivulle

Avoin päiväkoti Anselmi

Tervetuloa avoimeen päiväkotiin!

Avoimen päiväkodin ja muksumökin toiminta on ohi tämän kevään osalta! Kiitos kaikille tästä vuodesta.

Anselmiin ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä vanhempineen ja perheineen sekä kunnan perhepäivähoitajat lapsineen. Avoin päiväkoti on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Avoin päiväkoti antaa uusia mahdollisuuksia luoda sosiaalisia suhteita ja vaihtaa kuulumisia arjesta, lasten kehittymisestä ja kasvatuksesta sekä vanhemmuuden tuomista haasteista.

Avoimen päiväkodin toiminta-ajatuksena on tukea lasta ja vanhempia sekä tarjota kotona oleville lapsille ja heidän perheilleen erilaisia virikkeitä, elämyksiä ja kokemuksia.

Anselmin toiminta on lapsilähtöistä ja toimintaa suunnitellaan yhdessä perheiden kanssa. Luvassa askartelua, laulu- ja loruhetkiä, nukketeatteria, tuote-esittelyjä ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Lisäksi pientä maksua vastaan tarjolla kahvia, teetä, mehua sekä suolaista tai makeaa pientä purtavaa. Asiakkaiden käytössä on jääkaappi ja mikro. Avoin päiväkotitoiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Avoimen päiväkodin toiminta jatkuu elokuussa -20  Vuorelassa ma ja ke.

 

Yhteystiedot

päiväkodin johtaja
Marika Hallikainen
044 740 1800
marika.hallikainen@siilinjarvi.fi

Avoin päiväkoti Anselmi on myös Facebookissa

 

Avoin päiväkoti Anselmi

Päiväkodinjohtaja +358 447401800

Käyntiosoite

Rinnepolku 1
70910 VUORELA